Nina Badrić: Ja sam Ćiro Blažević ovog albuma, dobar strateg

nina-txt.jpg
import
21.11.2007.
u 15:27

Nina Badrić u srijedu je održala konferenciju za novinare u Hole In One pubu u povodu početka prodaje njenog novog albuma "07". S petnaestak minuta damskoga kašnjenja Nina se pojavila, decentno odjevena i dotjerana kao i uvijek, zajedno sa svojom ekipom. Dopratili su je Boris Horvat, direktor izdavačke kuće Aquarius Records, koja je album izdala, i producent Miro Vidović. Malo kasnije stigli su Ante Gelo i Baby Dooks.

"Samo ovakav album je moja publika i zaslužila. Hvala joj na povjerenju i čekanju, prošle su četiri godine," počela je Nina. Dodala je kako su svi koji su sudjelovali u radu na albumu dali najbolje od sebe i sve što znaju i mogu stavili su u ovaj album. "Svaka je pjesma pečat mog života i nadam se da će svaka dotaknuti svakog pojedinca upravo tamo gdje treba."

Album "07" donosi 12 pjesama, a Nina ga je uglavnom sama nosila. Sama je birala producente i suradnike, a čak pet skladbi na albumu Nina je i napisala. Njeni je suradnici hvale jer je od jutra do večeri provodila vrijeme u studiju, zajedno s njima, pazeći da svaka pjesma bude savršena.

"Sebe smatram Ćirom Blaževićem ovog albuma, dobrim strategom," bez ustručavanja je izjavila za šalu uvijek spremna Nina i izazvala smijeh prisutnih. Na albumu su uz Ninu radili skladateljica Aleksandra Milutinović, Dino Merlin sa svojom pjesmom "Vlak", aranžer i producent Nikša Bratoš, a jedno je od novih imena zasigurno Andreja Čubrić koja se pojavljuje kao autorica. Za pjesmu "Sila prirode" zaslužan je Srđan Kurpjel koji s Ninom surađuje još od albuma "Personality".

Na albumu se nalaze i dva čarobna susreta, dva dueta koji otvaraju i zaključuju album. "Kralj života mog" je duet s Ljiljanom Petrović-Butler, sve više cijenjenom izvođačicom world-glazbe, u čijoj je karijeri ovo prvi duet. U drugom duetu, koji zatvara album, "Ne dam te nikom", Nina je surađivala s Montellom Jordanom, velikom američkom R'n'B zvijezdom.

Sedmo diskografsko izdanje Nine Badrić, stoga nazvano "o7", izašlo je u subotu, a već ruši rekorde prodaje. Prema nekim je podacima četvrti najprodavaniji album na ovim prostorima. Sretna zbog tih podataka, Nina je sa zadovoljstvom pozirala novinarima, a svatko tko je imao kakvo pitanje, dobio je priliku postaviti ga i dobiti odgovor. Iako je na sceni i izvan nje prava diva, Nina pokazuje kako je sve, samo ne umišljena.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije