PREMIJERA

Nova predstava Franke Perković prema drami Vedrane Klepice

kazališna skupina kufer
arhiva
23.04.2012.
u 15:38

Nova produkcija kazališne skupine KUFER, drama Vedrane Klepice u režiji Franke Perković premijerno će se predstaviti u kafiću “U dvorištu” u Ulici Jurja Žerljavića u Zagrebu

Nova produkcija kazališne skupine KUFER, drama pod naslovom “Nebo je sivo i vidi se ispušni dimnjak nekog tvorničkog postrojenja” Vedrane Klepice u režiji Franke Perković premijerno će biti predstavljena u kafiću “U dvorištu” u Ulici Jurja Žerljavića u Zagrebu.

Vedrana Klepica pripadnica je beskompromisne mlade generacije dramatičara sa zagrebačke Akademije, čiji su tekstovi dosad predstavljeni od Singapura do Australije, a u Hrvatskoj je surađivala s redateljicom Helenom Petković, festivalom Eurokaz, kolektivom Bacači sjenki, koreografkinjom Andrejom Široki i drugim umjetnicima.

U Klepičinoj novoj predstavi igraju mladi glumci Romano Nikolić, Milica Manojlović, Dado Ćosić i Hrvojka Begović, a producentica je agilna Ana Sikavica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije