Koncert

Švedski duo Roxette 10. listopada nastupa u Beču

koncert Roxette, Beč
arhiva VL
19.08.2011.
u 15:08

U sklopu svoje jesenske turneje po Europi, na kojoj promoviraju svoj novi album „Charm School“, posjetit će i Hannover, Halle/Westfalen, Mannheim, Stuttgart, Oberhausen, Berlin, Hamburg i Nürnberg.

Poznati švedski duo Roxette nastupit će 10. listopada ove godine u bečkom Stadthalleu. Uz Beč, gitarist Per Gessle i pjevačica Marie Fredriksson u sklopu svoje jesenske turneje po Europi, na kojoj promoviraju svoj novi album „Charm School“, posjetit će i Hannover, Halle/Westfalen, Mannheim, Stuttgart, Oberhausen, Berlin, Hamburg i Nürnberg.

Austrijski mediji pišu da o popularnosti ovoga dua dovoljno govori podatak da je do danas prodao više od 70 milijuna nosača zvuka, od čega čak pet milijuna u Austriji te da je svaki od njegovih osam studijskih albuma dosegao zlatni ili platinasti status.

Neki od mnogobrojnih hitova Roxettea, nastalih tijekom njihova gotovo dvadesetpetogodišnjeg glazbenog djelovanja, danas se ubrajaju u istinske klasike popa, kaže se u najavi njihova koncerta, na koji će, kako tvrdi organizator, doći i velik broj njihovih poklonika iz austrijskog susjedstva.

Ulaznice se mogu rezervirati, između ostalog i online na www.oeticket.com

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:36 22.08.2011.

Rohete! Zar su ovi još živi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije