U slast!

Ako volite ljuto i začinjeno, ovo je recept za vas

ljuto jelo
Foto: Thinkstock
10.03.2014.
u 15:05

Ovo jelo jednostavno je pripremiti, a količina je dovoljna za 4 osobe

Sastojci: 2 žlice ulja, češanj bijelog luka, 300 g svježe roštilj-kobasice, 200 g kulena (ili neke druge suhe, dimljene kobasice), veća konzerva pelata (ili ista količina svježe rajčice), 4 krumpira srednje veličine, vezica peršina.

Priprema: Izrežite krumpir na kocke i ubacite u slanu vodu. U dublju tavu ulijte ulje i zagrijte na umjerenoj vatri. Ubacite kobasice narezane na krupnije komade i tvrde kobasice narezane na “listiće”. Pecite dvije minute, a zatim dodajte rajčice. Smanjite vatru  i kuhajte 10-15 minuta uz često miješanje. Dodajte malo peršinova lista. Poslužite uz krumpir i komad francuskog kruha prepečenog u tosteru.

>>VIDEO Ovako pripremite pravi američki burger s krumpirićima i pečenim lukom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije