PRESLAVNA ZA POSAO

Angelina Jolie više ne reklamira St. John

Andja
St. John
08.01.2010.
u 21:56

Najbizarniji razlog da se izgubi posao: La Jolie više nije manekenka iz jednostavnog razloga – slavnija je od odjeće koju nosi, pa će umejsto nje odsad haljine reklamirati nerazvikana ljepotica

Modna marka St. John odlučila je da njezino lice više neće biti Angelina Jolie, koju će na tom poslu zamijeniti mnogo nepoznatija riđokosa Karen Elson. Naime, slavna glumica, humanitarka, najljepša žena svijeta i serijska majka, mnogo je slavnija od odjeće koju je nosila u reklamama.

- Jolie je zasjenjivala naš brend. Poželjeli smo se maknuti od glumica. Moramo pokazati moderno gledište St. Johna. Evoluirali smo – rekao je šef St. Johna Glenn McMahon za Women's Wear Daily.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lida
lida
09:09 09.01.2010.

najljepsa zena svijeta??? uopce nije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije