PROMO

Blistava Riva na orebićkoj rivi

RIVA, Orebić
10.08.2022.
u 15:32

Bar patrola - RIVA, Orebić - ugodan interijer mladi je bračni par upotpunio nevjerojatno bogatim izborom finih pića i peljeških vina

Ako su plaže najjači pelješki adut, a neke od tih šljunčanih ljepotica nalaze se u i oko Orebića, noćni život ahilova je peta ovog kapetanskog gradića s dugom poviješću i zanimljivom pričom. Orebić neće usrećiti partijanere, ali sve one koji to nisu – oduševit će.

Znači li to da je u Orebiću dosadno svima mlađima od 30 godina? Nipošto. Ok, nema diskoteke, nema plesa do zore, ali ima – Rive!

Riječ je o sjajnom baru koji se nalazi na cesti po kojoj plaze automobili na putu za Korčulu,  trajektom koji vozi jedva deset minuta. Ali, ta pozicija ujedno je i centralna, jer je možda 200 metara dalje početak šetnice centrom Orebića.

Riva se, dakle, nalazi na sjajnoj lokaciji. Riva, nadalje, nudi upravo nevjerojatan izbor viskija, džinova, konjaka i koktela. Dođeš u Orebić i iznenadiš se! Naravno, pelješka vina su također u ponudi, a svi znamo kakva su pelješka vina.

- Kad smo krenuli u osvježenje prostora, ujedno i proširenje, izgradnju terase, prvo smo složili vitrinu za vina. Pa na Pelješcu smo, logično je – smije se Teo Opačak koji je sa suprugom Boženom, vlasnicom izuzetno osjetljivog oka za lijepo, od neuglednog bara stvorio prostor za uživanje.

Pastelne boje interijera, police s knjigama, svi oni detalji koje volimo vidjeti tamo gdje se želimo osjećati kao doma. Riva je upravo takav bar.

- Kava uz divan pogled s terase ili koktel s dodirom naše mente, koju uzgajamo i pazimo da uvijek u koktelu bude svježa – dodaje gospodin Opačak i najavljuje glazbu uživo i ovaj tjedan, te dodatno uređenje ionako lijepog bara za sezonu 2023.

Riva je ugodno mjesto, vlasnici isto takvi ljudi, kombinacija koju nikako ne treba izostaviti ako vas put dovede do Pelješca. A nikad lakše i brže.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije