duge zaruke

Borat se konačno ženi

sascha baron cohen
Pixsell
07.02.2010.
u 16:16

Sascha Baron Cohen i njegova zaručnica, australska lumica Isla Fisher 26. veljače stati će pred oltar. Par je na svadbu pozvao 80 prijatelja

Glumac Sacha Baron Cohen (38), poznatiji kao Borat ,čini se konačno će svoju dugogodišnju zaručnicu australsku glumicu Islu Fisher odvesti pred matičara. Par je pozvao 80 svojih najbližih prijatelja da si osiguraju slobodan 26. veljače jer tada će se desiti velika fešta na koju svi moraju doći svečano odjeveni. Lokacija je stroga tajna i tako će ostati do kraja, a glanogovornik para nije potvrdio da je u pitanju vjenčanje. Skupa su osam godina, imaju i kćer Olive (2). Već su se trebali vjenčati 2006. u Italiji, no svadbu su odgodili jer Isla se tada još nije preobratila na judaizam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije