PREMIUM PRIČA

'Imali smo gadan problem da dokažemo da se ovo meso nekad jelo, a sad je hit'

Sandra Simunovic/PIXSELL
26.09.2021.
u 22:53

Kako je nekoć nezamjenjivo radno govedo postalo zvijezda istarske gastronomije i zašto su i najveći entuzijasti i zaljubljenici u tu životinju naposljetku prihvatili gospodarski model njegove revitalizacije.

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
05:24 27.09.2021.

Ljudi su maheri da od običnog komada mesa koji je služio za hranu desecima tisuća godina naprave kulturnu tradiciju, revitalizaciju, predmet obožavanja, nutricionistički esej i gastronomski užitak. Neki du o tome u stanju napusati i diplomski rad. A komad mesaa ostao isti lao i u vrijeme kad smo s kamenim sjekirama jurcali za bizonima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije