Na preporuku mještanke Eme otišli smo u restoran Dalmatino u Hvaru. Za predjelo smo pojeli carpaccio od hobotnice i tikvice sa sirom i pistacijom, a potom popili litru vina. Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama. Cijene su prosječne za riblji restoran na Jadranu (oko 100 kuna po osobi), usluga iznaprosječna. Bravo!
Restoran
Cijene prosječne, usluga iznadprosječna
Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama.
Komentara 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ne vjerujem da netko dobiva plaću pišući ovakve članke. Al ajde vidim da je portal to sam napisao, da je neki novinar, ili barem "novinar" možda bi se sjetio i ime mjesta u kojem je bio napisati. Možda...