Restoran

Cijene prosječne, usluga iznadprosječna

Hvar (1)
24.07.2012.
u 12:00

Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama.

Na preporuku mještanke Eme otišli smo u restoran Dalmatino u Hvaru. Za predjelo smo pojeli carpaccio od hobotnice i tikvice sa sirom i pistacijom, a potom popili litru vina. Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama. Cijene su prosječne za riblji restoran na Jadranu (oko 100 kuna po osobi), usluga iznaprosječna. Bravo!

Ključne riječi

Komentara 1

AB
al_bundy
12:16 24.07.2012.

ne vjerujem da netko dobiva plaću pišući ovakve članke. Al ajde vidim da je portal to sam napisao, da je neki novinar, ili barem "novinar" možda bi se sjetio i ime mjesta u kojem je bio napisati. Možda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije