Na Titovoj rivi restoran do restorana, i u svakom – sardela. Plitica sardela, zaštitnog znaka Fažane, u istoimenom restoranu – deset eura. A sardele i sirove, pohane, slane, pečene... Turisti pune stolove, vrijeme je ručka, a vesela konobarica iz mjesta svakog dočekuje s osmijehom. Pogled na nezaobilazne Brijune, spomenik Mati Parlovu i siti gosti.
Cijene su turističke, istarski odrezak, punjen šunkom i sirom u umaku od gljiva 18 eura, a rižoto s plodovima mora 16 eura. Ukupno, za dvoje reportera, ručak 55 eura. Moglo je i nešto jeftinije, da smo jeli pizze, a gosti hvale – dobar gemišt. Dva decilitra – dva eura. I domaći ovaj restoran preporučuju, uz Staru konobu pokraj mola, kao mjesto na koje i sami vode svoje goste.
Izbor i kvaliteta jela 40
(do 50 bodova)
Izbor i ponuda pića 12
(do 15 bodova)
Posluga i ljubaznost 10
(do 10 bodova)
Dojmovi i prostor 14
(do 20 bodova)
Ukupnost ponude 4
(do 5 bodova)
Ukupno: 80
80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA