Pod nazivom četiri mušketira hrvatske i moližanske (regija Molise u Italiji u kojoj živi hrvatska manjina već 500 godina) kuhinje predstavljeni su danas u rimskom hotelu Baglioni Hotel Regina, u čuvenoj ulici Veneto, specijaliteti kulinarstva.
Hrvatski kuhari Renato Kraljev i Ivan Pažanin, te kuhari iz Molisea, Colombo Bobo Vincenzi i Filindo Russo, pripremili su svaki po jedno jelo pred novinarima, turističkim djelatnicima i diplomatima. Predstavljanju su prisustvovali i hrvatski ministar turizma Gari Cappelli, kao predstavnici hrvatske turističke zajednice (Viviana Vukelić, direktorica ureda u Milanu), hrvatski veleposlanici pri talijanskoj republici Jasen Mesić i pri Svetoj Stolici Neven Pelicarić.
Cappelli je najavio nove inicijativa kako bi se privuklo talijanske turiste. Da vlada zanimanje Talijana za odmor u Hrvatskoj pokazuju i podaci da su u prva četiti mjeseca ove godine ostvarili 259.000 noćenja u hrvatskim mjestima. Show cooking u Rimu zasigurno će privući i ljubitelje gastronomskog turizma.