za 10-ak minuta

Kako gotov kolač postaje poslastica

Panetone
Foto: Thinkstock
24.12.2014.
u 19:00

Evo kako od gotovog kolača napraviti slasticu koja će izmamiti uzdahe...

Tradicionalni talijanski kolač panetone mnogim je domaćicama osvjetlao obraz kad su ga poslužile u nedostatku slatkiša.

Evo kako od gotovog kolača napraviti slasticu koja će izmamiti uzdahe:

Panetone narežite popreko tako da dobijete zvjezdaste ploške.

Složite ih u piramidu u obliku bora, na rubove dodajte malo kreme od vanilije ili cimeta pa sve obilno pospite šećerom u prahu i poslužite. Komad čokolade i keks u obliku zvijezde postavite na vrh, a gotovi ste za 10-ak minuta.

>>Za poljubac je potrebno dvoje – bjelanjak i kokos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije