Graševina Belje

Kako odabrati vino uz uskršnje delicije?

Graševina Belje
Foto: PR FOTO
15.03.2016.
u 13:05

Kako nas Uskrs i njegovo slavlje sve okupi za blagdanskim stolom, dobro je znati koje vino se odlično sljubljuje s uskršnjim specijalitetima.

Blagdani su vrijeme godine koje provodimo s obitelji uz bogat stol raznih uskršnjih delicija. Od svih jela onima vezanim uz doručak se posvećuje najviše pažnje, a samo neka od njih su kuhana jaja, kuhana šunka, sirevi, peciva i nezaobilazni mladi luk.

No, prilikom okupljanja za vrijeme ručka najčešće se šire mirisi mesnih pečenja, a najčešće se jede teletina, puretina i janjetina ili pak punjena jaja, povrće i hren. Uz jelo, vinom se često „zaokruži“ cijela priča mirisa i okusa ispričana tokom ručka i večere. No, koje vino odabrati?

Foto: PR FOTO
Graševina Belje sjajno se sljubljuje s raznim uskršnjim specijalitetima, puretinom, šunkom i bijelom ribom. Krasi ju pun i harmoničan okus, s lijepo izraženom mineralnošću i intenzivnim mirisom svježe jabuke i citrusa. Graševina Belje predstavlja pravi odabir za dragocjene trenutke s najdražim ljudima, jer najdraži zaslužuju najbolja vina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije