Bez imalo susprezanja zagrebačka pjevačica i 18-godišnji maturant vole se javno

Lana Jurčević s tinejdžerom u vrtlogu vrućih poljubaca

lana jurčević
Mišo Lišanin
06.10.2009.
u 17:30

Nakon nekoliko mjeseci skrivanja veze zvijezda i njezin novi dečko, srednjoškolac Jan Jerić izmjenjivali su nježnosti prošlog tjedna u Zagrebu

Nema sumnje, zagrebačka pjevačica Lana Jurčević uistinu je ludo zaljubljena maturanta Jana Jerića koji je tek postao punoljetan. To dokazuju i "vruće fotografije" para iz jednoga zagrebačkog diskokluba, nastale prošlog vikenda, koje su jučer objavljene i u RTL-ovoj emisiji "Exkluziv".

Očito je da se dosad, kad je o ljubavi riječ, samozatajna Lana odlučila opustiti i prepustiti čarima strastvene veze sa 18-godišnjim učenikom zagrebačke Privatne klasične gimnazije s kojim se pod vrlo zanimljivim okolnostima zbližila u kolovozu na svojoj omiljenoj plaži Bol na otoku Braču.

Naime, Jan je ovog ljeta, u vrijeme kad je s Lanom "produbljivao dugogodišnje površno prijateljstvo", imao simptome svinjske gripe, a njegova glavna njegovateljica bila je upravo 24-godišnja pjevačica. Par je tijekom ljeta često viđan u dugim noćnim šetnjama plažom, a druženja su se nastavila i u Zagrebu.

Da nije riječ tek o ljetnoj avanturi dokazuju i njihovi svakodnevni zagrebački susreti koji su se donedavno događali u Laninu novom stanu. Nedavno zabilježeni strastveni poljupci ludo zaljubljenog para u javnosti govore kako Lana više ne želi skrivati koliko je sretna i zadovoljna. Nakon mnogih nagađanja u medijima o njezinoj ljubavi, neko se vrijeme pisalo i da je u vezi sa sportskim novinarom Filipom Brkićem, Lana je napokon pokazala da njezine ljubavne apetite može zadovoljiti i netko mnogo mlađi, nezreliji i neiskusniji. Uvijek odvažna pjevačica, čini se, najviše voli tek propupale dječake.

Lana Jurčević tek je napomenula da još nije došlo vrijeme za komentiranje njezina ljubavnog života i Jana Jerića.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria1
09:22 08.10.2009.

samo da ne završi kao Madonna, i ona troši mladje dečke. Ali joj je zato privatni život u banani

ZI
zion
15:12 08.10.2009.

Smatraš li da posvjeduš ono što je potrbno za uspjeh? Dokaži!! IQ Test hrvatskog naroda 2009

HE
hellbani
22:53 07.10.2009.

nebi ja diral nista nakon onog todorica :D... fuj hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije