Daleko od svih

Ljetovanje na Strugi u društvu svjetioničara jeftinije 15 %

svjetionik struga, lastovo
Foto: Andrina Luić/VLM
1/3
03.06.2011.
u 08:00

Priželjkujete li, umorni od svega i svih, ljetovanje tijekom kojeg s velikom sigurnošću nećete sresti nikoga poznatog?

Priželjkujete li, umorni od svega i svih, ljetovanje tijekom kojeg s velikom sigurnošću nećete sresti nikoga poznatog? Dalmatinski svjetionik Struga na otoku Lastovu upravo vam to omogućuje. Dodatna je dobra vijest da je od 2. srpnja cijena snižena 15 posto pa će dvije osobe po danu najam apartmana plaćati umjesto 339 – 288 kuna. “Jedine osobe koje su sigurno tamo svjetioničar su i njegova obitelj, koji se o njima brinu, ali i to samo onoliko koliko sami požele.

Glava obitelji pobrinut će se za dolazak na Strugu gostiju bez automobila ili za svježu ribu, a gospođa je može pripraviti za večeru. Domaćini, po želji, vode i u ribarenje”, kaže Nikolina Frklić iz agencije Atlas. Inače, svjetionik može primiti najviše 15 osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije