Nevolje u raju

Muškarci ne znaju boju očiju svojih partnerica, ali ni njezin datum rođenja

par
Arhiva
09.02.2010.
u 11:17

Prema najnovijem britanskom istraživanju koje je provedeno na dvije tisuće muškaraca svaki šesti vjeruje kako istinski poznaje svoju partnericu.

Ljubavni parovi ili supruzi često misle kako znaju baš sve jedno o drugom. No to i nije baš tako - ako se pita mušku polovicu. Prema najnovijem istraživanju koje je provedeno na dvije tisuće muškaraca svaki šesti vjeruje kako istinski poznaje svoju partnericu.

Čak 12 posto njih ne zna koju boju očiju ima njihova izabranica, 10 posto ne zna datum njezina rođenja, a osam posto ih nema pojma koja je prirodna boja kose njihovih partnerica.

Svaki treći muškarac ne zna ni koji je omiljeni parfem njihove bolje polovice. Čak 30 posto muškaraca slabo pamti veličinu njezina grudnjaka, 11 posto ih nema pojma kojeg su obrazovanja, a 12 posto muškaraca ne zna ime najbolje prijateljice svoje partnerice.

Loša informiranost o ovim podacima svjedoči i o lošem izboru dara za skorašnje Valentinovo. Istraživanje je pokazalo kako 27 posto muškaraca kupuje partnerici odjeću ili donje rublje pogrešnog broja, a u trećini slučajeva kupe preveliko, što vodi u svađu.

Većina muškaraca priznaje i kako njihove partnerice znaju sve o njima, uključujući i boju očiju te gel poslije brijanja koji koriste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije