Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINSKA

Muškarcima pristup zabranjen: Ovaj je otok namijenjen samo za žene

Otok
Foto: Thinkstock
07.02.2018.
u 12:24

Roth inzistira na tome da ne postoji mržnja prema muškarcima te da u budućnosti postoji mogućnost da muškarci dođu na otok

Američka poduzetnica odlučila je otvoriti odmaralište na otoku u Finskoj koje će biti otvoreno samo za žene. Muškarcima će tako biti zabranjen pristup otoku SuperShe koji se nalazi u arhipelagu glavnog finskog grada Helsinkija.

Odmaralište na kojem se nalazi deset apartmana zamišljeno je kao ultraluksuzna oaza fokusirana na zdravlje. Otoku će moći pristupiti samo članice zajednice SuperShe, koju je osnovala Amerikanka Kristina Roth.

Ona je na ovu ideju došla nakon što je tijekom svojih odmora otkrila da muškarci odvraćaju pozornost žena.

– Svaki put kada bi se našle u blizini slatkog muškarca, žene bi stavljale ruž za usne – kazala je Roth za New York Post.

Roth inzistira na tome da ne postoji mržnja prema muškarcima te da u budućnosti postoji mogućnost da muškarci dođu na otok, no odmaralište će za sada biti rezervirano za SuperShe zajednicu.

Pogledajte i galeriju: Stjuardesa otkrila stroga pravila

Otok
1/32
Ključne riječi

Komentara 2

SO
SoloHan
13:23 07.02.2018.

Šta je ovo lako za muškarce ali ovo je očita diskriminacija, Homoseksualaca i Srba i ona dva stričeka sa slikovnice.

ZA
!zagreb!
13:20 07.02.2018.

Da je obrnuto što bi to bilo. A nebi nekom inženjera iz tropskih krajeva možda naselili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije