Robbie Bell, profesionalni britanski kuhar koji trenutno radi u Melbourneu, otkrio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama koja je tajna savršene kajgane.
Iako je jelo inače jednostavno, Robbie smatra da se treba pažljivo i polako raditi da bi ispalo ukusno.
Prvo je razbio i umutio 4 jaja, a zatim je stavio tavu na srednju vatru i otopio kocku maslaca.
Pogledajte video:
@robbiebell8 I like my Scrambled Eggs sloppy and with fresh dill. #tiktokfood #tiktokrecipies #tiktokcooking #breakfast #learnontiktok
♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘
Dodao je jaja i cijelo vrijeme ih je miješao silikonskom lopaticom jer, kako kaže, morate ih stalno nadgledati. Nije dobro ubaciti jaja u tavu i otići raditi neke druge stvari.
Kada su se jaja malo ispekla, dodao je žlicu kiselog vrhnja i nastavio miješati. Na kraju još dodaje sol, papar i usitnjeni kopar. I to je to!
Muškarac preminuo nakon što je potamanio 50 jaja, jednu ženu ugušilo tvrdo kuhano: