Polako i pažljivo

Naučite od chefa: Ovako se radi savršena kajgana

shutterstock
15.07.2021.
u 07:00

Tajna je i u jednom sastojku koji se dodaje kada se jaja već malo ispeku.

Robbie Bell, profesionalni britanski kuhar koji trenutno radi u Melbourneu, otkrio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama koja je tajna savršene kajgane.

Iako je jelo inače jednostavno, Robbie smatra da se treba pažljivo i polako raditi da bi ispalo ukusno. 

Prvo je razbio i umutio 4 jaja, a zatim je stavio tavu na srednju vatru i otopio kocku maslaca. 

Pogledajte video:

@robbiebell8

I like my Scrambled Eggs sloppy and with fresh dill. #tiktokfood #tiktokrecipies #tiktokcooking #breakfast #learnontiktok

♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Dodao je jaja i cijelo vrijeme ih je miješao silikonskom lopaticom jer, kako kaže, morate ih stalno nadgledati. Nije dobro ubaciti jaja u tavu i otići raditi neke druge stvari.

Kada su se jaja malo ispekla, dodao je žlicu kiselog vrhnja i nastavio miješati. Na kraju još dodaje sol, papar i usitnjeni kopar. I to je to!

Muškarac preminuo nakon što je potamanio 50 jaja, jednu ženu ugušilo tvrdo kuhano:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije