Ideja za ručak

Od ove pečene govedine narast će vam zazubice

Govedina
Foto: Thinkstock
08.06.2014.
u 12:36

Vodite računa da povrće ostane srednje pečeno. Kada se svi sastojci sjedine, jelo ukrasite mladim lukom.

Potrebno je (za dvije osobe): 300 g goveđeg filea (debljine oko 1 cm), 20 g crvenog luka, 20 g mladog luka, 20 g šampinjona, 20 g mrkve, 4 g izgnječenog češnjaka, 4 g mljevenog papra, 20 ml umaka od oštriga (ili umaka od soje), 20 ml umaka od soje, 10 ml kukuruznog ulja

Priprema: Najprije propržite govedinu dok ne bude srednje pečena. U drugoj tavi ugrijte kukuruzno ulje pa propirjajte češnjak i luk, šampinjone i mrkvu. Kada je povrće srednje pečeno, u tavu dodajte i meso. Zatim dodajte umak od oštriga (ili soje) i papar.

Vodite računa da povrće ostane srednje pečeno. Kada se svi sastojci sjedine, jelo ukrasite mladim lukom.

>>Svi vole lazanje s mesom!

>>Spojite nespojivo: Domaće tagliatelle s medom, rogačem, orasima, cimetom...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije