Potrebno je (za dvije osobe): 300 g goveđeg filea (debljine oko 1 cm), 20 g crvenog luka, 20 g mladog luka, 20 g šampinjona, 20 g mrkve, 4 g izgnječenog češnjaka, 4 g mljevenog papra, 20 ml umaka od oštriga (ili umaka od soje), 20 ml umaka od soje, 10 ml kukuruznog ulja
Priprema: Najprije propržite govedinu dok ne bude srednje pečena. U drugoj tavi ugrijte kukuruzno ulje pa propirjajte češnjak i luk, šampinjone i mrkvu. Kada je povrće srednje pečeno, u tavu dodajte i meso. Zatim dodajte umak od oštriga (ili soje) i papar.
Vodite računa da povrće ostane srednje pečeno. Kada se svi sastojci sjedine, jelo ukrasite mladim lukom.
>>Spojite nespojivo: Domaće tagliatelle s medom, rogačem, orasima, cimetom...