Za zimu

Osušite hranu u vlastitom domu

rajčice
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
08.11.2013.
u 18:04

Hrana iz koje se ukloni vlaga postaje prava riznica u hladnim danima, a nutritivne vrijednosti su očuvane

Ako ste pristalica lakih i zdravih, kod kuće pripremljenih obroka ili tražite jednostavan način kako ćete sačuvati namirnice, razmislite o korištenju dehidratora. Sušenje je jedna od najstarijih i najlakših metoda čuvanja hrane.

Možete sušiti i time sačuvati i velike komade voća poput jabuke, kruške, šljive, zatim povrća, gljiva i mesa. Kod kuće pripremljeni, zdravi i laki obroci tako će vam uvijek biti pri ruci.

>>Hranom protiv ''topografskih karata'' na tinejdžerskim licima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije