Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta mu je

Otac se požalio: 'Financiram 29-godišnju kćer koja čeka da postane influencerica'

shutterstock
08.04.2022.
u 14:30

- Vaša je kći sretna što ima oca koji ju podržava, no sad je vrijeme da nauči lekciju o vrijednosti novca i kako njime upravljati - napisala mu je Deidre.

Iako ima već 29 godina, moja se kći financijski potpuno oslanja na mene, napisao je u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre njen 69-godišnji otac.

Nakon što je diplomirala, kaže, preselila je u London,misleći da će tamo lakše uspjeti kao "influencerica" na društvenim mrežama, no on joj još pokriva sve životne troškove.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

- Kupio sam joj i stan jer više nije bilo smisla iznajmljivati, a dogovor je bio da će ona pokrivati mjesečne rate kredita - ispričao je, no uporno mu govori da joj "treba još neko vrijeme da počne zarađivati online", a kad nešto i zaradi to je jako malo.

Zato joj on mjesečno šalje oko 9.000 kuna (1.000 funti)za stan, račune i hranu.

- Odbija se zaposliti čak i honorarno jer bi je to, kako kaže, odvratilo od "kreiranja sadržaja" na internetu - požalio se.

- Vaša je kći sretna što ima oca koji ju podržava, no sad je vrijeme da nauči lekciju o vrijednosti novca i kako njime upravljati - napisala mu je Deidre.

Savjetuje mu da joj mirno objasni da njen stil života uvelike utječe i na njegove planove, što bi joj moglo dati poticaj koji joj je potreban.

- Inzistirajte na tome da počne financijski doprinositi i objasnite joj je dovoljno da radi pola radnog vremena - napisala je.

Ovo su poznati influenceri u životinjskom svijetu!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar solinarep
solinarep
10:59 11.04.2022.

Cura je već influencerica. Ima potpuni utjecaj na svog glupog oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije