PROMO

Ovo je odmor kakav vam treba!

Glamping Village Terma Tuhelj
16.06.2011.
u 09:41

Naučili smo cijeniti svoje vrijeme i svoj prostor, pa – premda želimo uživati punim plućima i imati sve sadržaje pri ruci – volimo imati i svoj mir kad ga se zaželimo. Za one kojima je odmor među šarmantnim zelenim brežuljcima draži od gužvi i masovnog turizma, Glamping Village Terma Tuhelj idealna je destinacija – k tome još i s luksuznim predznakom

Intimnost isprepletena s luksuznim sadržajem; savršen zen; u srcu prekrasne prirode, a opet luksuzu pri ruci… Mnogo je načina kako opisati odmor u Glamping Villageu Terma Tuhelj, no nazivnik je uvijek isti – čisti hedonizam. Biti u prirodi, a opet uživati u luksuzu, bilo da je riječ o smještajnim kapacitetima ili sadržajima koje nude, ono je što ovaj oblik turističke ponude čini toliko traženim.

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i među strukom, s obzirom na to da mu je nedavno dodijeljena nagrada Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Smještene među zelenim zagorskim brežuljcima, 26 luksuznih kućica ovog glamping resorta dizajnirano je 'po mjeri čovjeka'. U doba pandemije naučili smo cijeniti svoje vrijeme i svoj prostor, tako da ovdje svaki gost ima osiguran mir i diskreciju, a opet – poželi li – i sve sadržaje resorta – wellness bazen te dječji bazen s toboganima i prskalicama u glamping naselju, uključujući i sve vodene atrakcije i adrenalinske tobogane Vodenog planeta udaljenog tek nekoliko minuta lagane šetnje.

Također, tri su smještajne 'opcije' na raspolaganju. Uživate li udvoje, za vas je idealna Vita Couple, luksuzna mobilna kućica, sa staklenim panoramskim vratima i drvenom terasom s pogledom na wellness bazen s ležaljkama i ljuljačkama. Ovisno o broju članova obitelji, možete odabrati prekrasno dizajniranu mobilnu kućicu Vita Loft s dvije spavaće sobe i prostranom terasom ili Vita Family, s tri odvojene sobe s pogledom na atraktivan dječji bazen. Svaka kućica vrhunski je opremljena, od dizajnerskog namještaja i detalja koji prostoru daju dušu, do svih aparata, uključujući i perilicu posuđa ili mikrovalnu pećnicu – sve je tu! Za potpuno opuštanje još vam treba nekoliko sati provedenih u privatnoj Glamping wellness oazi s jacuzzijem, saunama, relax zonom s mekanim krevetima i ležaljkama koja se nalazi odmah iza ugla.

A ako vam je već dosta kuhanja i želite u potpunosti uživati u odmoru, na samo nekoliko koraka nalaze se restorani s ukusnim i zdravim delicijama. Što kažete na košaru punu svježih, lokalno uzgojenih namirnica svako jutro na terasi vaše kućice? Savršen početak dana, zar ne?

Više od Glamping Village-u i aktualnim ponudama potražite OVDJE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije