DOM & VRT

Palete su idealno rješenje za namještaj u vikendici

palete
div
08.07.2013.
u 10:10

Dolaskom toplog vremena svi počinju razmišljati o odmoru, a vlasnici ili budući vlasnici o uređivanju i održavanju svojih kuća za odmor.

Dolaskom toplog vremena svi počinju razmišljati o odmoru, a vlasnici ili budući vlasnici o uređivanju i održavanju svojih kuća za odmor.

Svaka kuća, bez obzira na podneblje i tip građe, zahtijeva dosta rada i truda uloženog u uređenje i održavanje kako bi vam ambijent i okoliš bili ugodni za odmor i razonodu.

Materijali i građa kuća za odmor razlikuju se ovisno o podneblju u kojem se nalaze. Kuće za odmor na kontinentu i u gorskim predjelima često kao građu koriste drvo, bilo da je kuća kompletno izrađena od drvene građe ili je drvo korišteno pretežno u interijeru. Iako je drvo ugodno u ambijentu i najzdravije kao građevni materijal, održavanje takve kuće zahtijeva nešto više truda. Drvo koje je izloženo atmosferilijama traži da ga svake ili barem svake druge godine premažete zaštitnim sredstvima kojima ćete mu produljiti vijek trajanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije