restorani

Pisci i novinari znaju gdje se dobro jede

riba
VL FOTO
22.07.2012.
u 12:00

Ono po čemu Splićani znaju gdje ste bili jest miris kuhinje koji ste ponijeli sa sobom.

Renato Baretić odveo me u restoran Hvaranin, mjesto gdje se svakog utorka okupljaju književnici i novinari, ali i mjesto gdje se dobro jede. Naručili smo brbavice na buzaru i bijeli rižot od brbavica po 100, odnosno 80 kuna.

Restoran spada u cjenovni prosjek ribljih mjesta. Hrana je izvrsna, o čemu svjedoče i puni stolovi. Ono po čemu Splićani znaju gdje ste bili jest miris kuhinje koji ste ponijeli sa sobom. Tu je i legendarna konoba Fife, koju također valja posjetiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije