NE PROPUSTITE

Pivska kuharica – na dar uz Večernjak u subotu 28. prosinca

Pivska kuharica
Foto: PR FOTO
1/2
24.12.2013.
u 13:46

Pružite svojim najmilijima maštovito i jedinstveno blagdansko iskustvo uz jela pripremljena prema ovim pažljivo odabranim receptima. Janjetina u pivu, riba u umaku s pivom, guska u tamnom

Doba je godine koje obilježavaju šarene lampice, filmovi sa sretnim završecima, savršeni darovi, dobra volja i pozitivne emocije te, naravno, nezaboravni trenuci provedeni u društvu najmilijih.

Mi vam se želimo pridružiti upravo uz blagdanski stol. Sladokusci istančanog nepca, uvijek u potrazi za novim okusima i gastronomskim otkrićima, zasigurno će prepoznati vrijednost ukusnih i bogatih kulinarskih recepata koje vam donosimo u ovoj knjižici. Naglasak je stavljen na sastojak koji većina ljudi ne poistovjećuje s kuhinjom, a koji mi odlično poznajemo.

Riječ je naravno o pivu. Pivo je izvanredan proizvod uz koji se vežu brojne zanimljive priče. Jedna je od njih da se odlično slaže s različitim vrstama hrane. Stoga darujemo posebno iznenađenje okusnim pupoljcima svih gurmana, pivske recepte. Sve je veći broj onih koji uživaju u pivu s gurmanskom istančanošću, a i sve je raznovrsnija ponuda pivskih vrsta i okusa, pa zašto ne biste sljubili pivo s hranom?

Gorčina piva savršeno pristaje uz bogatu i začinjenu hranu, karakterističnu za blagdanski stol. Pivo također sadržava slatkoću koja odlično odgovara desertima. Pružite svojim najmilijima maštovito i jedinstveno blagdansko iskustvo uz jela pripremljena prema ovim pažljivo odabranim receptima. Janjetina u pivu, riba u umaku s pivom, guska u tamnom pivu te fina torta s crnim pivom samo su neki od zvučnih naziva koje donosimo.

Upustite se u blagdansku avanturu s tradicionalnim jelima uz dodatak piva. Kako bismo vam pružili cjelovito gurmansko iskustvo, uz recepte smo predložili izbor piva koje najbolje odgovara uz konzumaciju pojedinog jela. Pozivamo vas da se ove blagdane družite uz pivo na nešto drukčiji način.

Ne propustite u subotu, 28. 12. dar Večernjeg lista.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije