Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Potajno sam dečku pročitala bilješke iz mobitela, a ono što je napisao me šokiralo!'

Shuttershock
18.04.2021.
u 20:43

Napisao da se s njom više ne vidi u budućnosti, te da mrzi njene tetovaže, boju kose i modni ukus, a ni seks s njom ga više ne zanima

Dečko i ja smo u prvoj godini veze imali odličan seks ali čim smo počeli skupa živjeti, strasti je nestalo, napisala je jedna žena anonimno u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders.

Isprva je, kaže, za njega pronalazila opravdavanja jer je baš bio ostao bez posla i upao u depresiju, ali je nakon nekog vremena odlučila saznati što se još s njim događa, pa mu je potajno pregledala mobitel.

- Znao mi je ugoditi i s njim sam se dugo osjećala kao najsretnija djevojka na svijetu - kaže 29-godišnjakinja, ali je nakon nekog vremena on prestao inicirati seks i počeo se opravdavati ako bi ga ona pokrenula.

Zato je, kaže, postala sumnjičava, pa mu je krišom uzela mobitel.

- Bilo je kao da čitam zapis iz dnevnika, a napisao je da mu se više ne sviđam, odnosno da me voli ali više nije u mene zaljubljen - priča ona, a napisao je i da se s njom više ne vidi u budućnosti, te da mrzi njene tetovaže, boju kose i modni ukus, a ni seks s njom ga više ne zanima.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa

1/6

Ipak, piše on, nikako ne pronalazi dobar razlog za prekid jer je ona dobra osoba, pa ponekad čak poželi da ga prevari, kako bi mu sve olakšala.

- Znam da nisam smjela gledati njegov mobitel, ali slomilo me ono što sam pročitala - napisala je djevojka, a Deidre joj je odgovorila da, koliko je god sve to bilo teško pročitati, sada barem zna 'na čemu je'.

- Ako je seks prestao kad ste počeli skupa živjeti, možda se on naprosto ne zna vezati - rekla joj je Deidre i podsjetila djevojku da je s njom sve u redu, te je upozorila da ne čeka da on prekine već da sama to napravi.

- Oslobodite se te veze i nađite nekog tko će vas cijeniti i voljeti - savjetovala joj je terapeutkinja.

Jednojajčane blizanke: "Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta"

 

 

Komentara 5

TO
tomislav10
21:05 18.04.2021.

"Nađite si nekog tko će vas voljeti i cijeniti" za takav savjet ne trebaš stručnjaka, stručnjaka trebaš da ti pomogne naći takvu osobu.

Avatar lasta mala
lasta mala
22:59 18.04.2021.

U svijetu gdje je ljubav samo u tragovima pronaći osobu da te voli i cijeni je ravno čudu!

DU
Deleted user
09:44 19.04.2021.

namjerno je to piso u mobitel, samo zato da znatiželjna "baba" prekopava i čita gluposti :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije