divno!

Potez muškarca oduševio mnoge: 'Zaspala sam u vlaku, a on je napravio ovo...'

Covered remains of Grenfell Tower seen, as report from UK public inquiry into the deadly 2017 Grenfell fire published, in London
Toby Melville/REUTERS
06.10.2024.
u 15:54

Katkada se žene mogu osjećati nesigurno tijekom putovanja, a jedan nepoznati muškarac odlučio je napraviti sve u svojoj moći da se jedna djevojka osjeća sigurno.

Ne bi trebalo biti tako, ali tužna je činjenica da putovanje u javnosti može bit nesigurno za žene, osobito kasno u noć. Ipak, putovanje vlakom jedne djevojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca. Sabrina Aloueche objavila je što se dogodilo na svom Twitter profilu, gdje je priznala da je u početku mislila da je čovjek čudak, ali to je bilo prije nego što je otkrila što je učinio za nju. 

"Sinoć, tijekom četverosatnog putovanja natrag u London, zaspala sam i to čvrsto. Sjedila sam za stolom sama, a torba i mobitel su mi stajali na stolu. AirPods u ušima s uključenom glazbom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primijetila sam da je uz grupu vrlo pijanih vrlo momaka na drugoj strani vlaka bio jedan muškarac", započela je u objavi koju prenosi Mirror.

VEZANI ČLANCI: 

I taj muškarac odlučio je sjesti nasuprot nje za stol. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, kao što on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. No, kako je silazila s vlaka, nepoznati muškarac odlučio joj je otkriti istinu o svojim namjerama.

"Potapšao me po ramenu i rekao: 'Nisam te htio prestrašiti, samo nisam želio da spavaš bez nadzora.' Cijelo je vrijeme sjedio ondje kako bi se uvjerio da mogu sigurno spavati", objasnila je.

VEZANI ČLANCI: 

Njezina je objava postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni postupkom ovog muškarca. "Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebali biti poput njega", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma tko on bio."

Britanka putovala vlakom od Zagreba do Züricha i oduševila se! "Čini se da ja živim u nekoj drugoj Hrvatskoj", čudili su se brojni Hrvati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije