Za oko 70 kuna

Prijedlog za subotu: Brzi ramstek s gljivama i celerom

odrezak s gljivama
Foto: Thinkstock
22.11.2013.
u 11:28

Priuštite svojim nepcima bogatstvo okusa, a i vaši ukućani će biti oduševljeni

SASTOJCI: četiri komada mesa (biftek, ramstek...) svaki oko 150 gr, 100 gr šampinjona, celer (korijen), kakao maslac u prahu, peršin, češnjak, sol, papara

PRIPREMA: Odrezak pospite kakao maslacem u prahu s obje strane i stavite na sugu tavu. Kada porumeni s jedne strane okrente ga. Kako maslac zadržati će sokove u njemu. Šampinjone prepolovite i kratko ih pirjajte na maslinovom ulju s češnjakom. Celer narežite na prutiće, blanširajte pa pirjajte na ostatku ulja od gljiva. Pospite peršinom i poslužite.

>>Za prženje u dubokom ulju izaberite ono najzdravije

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lojtra1
09:17 23.11.2013.

Samo 70 kuna? Kad bi svaki dan tako jeli hrvati bi potrošili mjesečno za jedan obrok 2100 kuna a ako bi jeli triput na dan to je 6300 kuna, a ako ih je troje 18900 kuna ili 2530 eura. To To si dakle mogu priuštiti samo članovi centralnog komiteta SKH i oni koji su se nakrali prije njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije