Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prirodno rješenje za tegobe nervoznih crijeva!

Foto: Shutterstock
1/3
19.10.2023.
u 09:00

Suočavate li se često s neugodnim simptomima kao što su nadutost, grčevi, promjene u stolici i opća nelagoda?

Moguće je da imate sindrom iritabilnog crijeva (IBS), jednu od najčešćih probavnih tegoba koji pogađa milijune ljudi širom svijeta. Ali, imamo dobre vijesti za vas - postoji prirodno rješenje koje vam može pružiti dugoročno olakšanje.

Što je IBS ili sindrom nervoznih crijeva?

IBS je kompleksan poremećaj probavnog sustava koji može uzrokovati različite simptome, uključujući promjene u frekvenciji i obliku stolice, nadutost, grčeve i nelagodu u trbuhu. Ovaj poremećaj često može biti frustrirajući i utjecati na kvalitetu života pojedinca. Iako točan uzrok IBS-a u potpunosti nije jasan, smatra se da su faktori kao što su stres, genetika, hormonalne promjene i neravnoteža crijevne flore uključeni u njegovu pojavu.

Jedan od ključnih čimbenika kod tegoba IBS-a je održavanje zdrave ravnoteže crijevne flore. Crijevna mikroflora je složena zajednica mikroorganizama koja naseljava naš probavni sustav i ima ključnu ulogu u probavi hrane, apsorpciji hranljivih tvari i održavanju zdravlja probavnog sustava. Kada dođe do neravnoteže ili disbioze u crijevnoj flori, mogu se javiti simptomi IBS-a.

Mogu li nam probiotici pomoći?

Tu na scenu dolaze probiotici. Probiotici su korisni mikroorganizmi koji se prirodno nalaze u našem probavnom sustavu, a unosom odgovarajućih probiotičkih suplemenata možemo pomoći u obnavljanju i održavanju zdravlja crijevne mikroflore. Jedan od najvažnijih probiotičkih sojeva kod tegoba IBS-a je Lactobacillus plantarum 299v, koji je ključni sastojak Flobian® kapsula.

Lactobacillus plantarum 299v je bakterijski soj koji je pokazao izuzetnu učinkovitost u ublažavanju simptoma IBS-a, uključujući nadutost, grčeve i promjene u stolici. Studije su pokazale da ovaj probiotik ima sposobnost održavanja ravnoteže crijevne mikroflore.

Smanjuje upale u probavnom sustavu i poboljšava opće stanje probavnog trakta. Flobian je dodatka prehrani formuliran upravo s ciljem pružanja optimalne doze Lactobacillus plantarum 299v - 20 milijardi CFU (jedinica formiranja kolonija) u 1 kapsuli, što osigurava učinkovitost i dugotrajno olakšanje.

Probiotic Excellence Center je garancija kvalitete!

Flobian® je dio linije dodataka prehrani tvrtke AbelaPharm, čiju kvalitetu garantira Probiotic Excellence Centar, znanstveno istraživački centar. Centar garantira sigurnost i kvalitetu kroz rigorozne testove mikrobiotičkih sojeva na početku I na kraju roka upotrebe. Možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetan proizvod koji će vam pomoći u uspostavljanju zdravlja mikrobioma.

Još jedna važna komponenta Flobiana je inovativno @TECH pakiranje, tehnologija koja štiti probiotike od štetnih čimbenika iz okoline, poput vlage, kisika i UV zraka. Zahvaljujući tome, Flobian® djeluje učinkovito tijekom čitavog roka upotrebe, garantirajući da će svaka kapsula pružiti maksimalnu korist vašem probavnom sustavu.

Vratite ravnotežu u svoj probavni sustav uz pomoć Flobian® kapsula. Posjetite www.probiotic.hr i saznajte više o ovom prirodnom rješenju koje pruža dugoročno olakšanje.

Naše proizvode možete pronaći u svim ljekarnama ili specijaliziranim prodavaonicama, kao i na web shopu www.abela.hr. Više informacija potražite na www.probiotic.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije