dobro je znati

Radite to drukčije? Evo kako se zapravo pravilno reže luk

Rezanje luka
Foto: screenshot/youtube
1/2
16.09.2015.
u 07:00

Ponekad je zaista bitno da što prije budete gotovi s pripremom namirnica prije samog kuhanja

Ako ste pomislili "kakve ima veze kako režem luk", stanite malo i razmislite još jednom.

Ponekad je zaista bitno da što prije budete gotovi s pripremom namirnica prije samog kuhanja, a kada je riječ o "zločestom" luku koji nam svima tjera suze na oči, svaka sekunda je bitna.

Profesionalni kuhar pojasnio je i pokazao dva načina rezanja luka, ovisno o tome trebaju li vam veći komadi za posluživanje uz primjerice, roštilj, ili sitniji komadići za pirjanje.

Pogledajte video i naučite kako se zapravo reže luk.

>>Mislili ste da znate kako se ispravno reže torta? E, pa bili ste u krivu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije