VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Belveder u Dajli: Na obilnom jelovniku friško iz mora

Večernjakova patrola - Dajla
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/6
24.07.2023.
u 09:23

Turistička patrola Večernjeg lista posjetila je Dajlu u Istri

U Dajli su dva restorana, u mjestu je San Benedetto, a na obali Belveder koji ima vrijedan adut - idiličnu terasu uz more.

U jelovnik gladan gost dugo može zabiti glavu, jer ovdje ima maštovitih jela, od gofa s hrenom, sabljarke s đumbirom, tune s oraščićima, brancina s mladim lukom... a niz je i sirovih jela. Od kozica, dondola, carpaccia od brancina se do niza tartar od tune, brancina, tris tartar, sardela na savor. Ribe u svim oblicima, kao i školjaka, rakovica...

Trud se vidi, a cijene to prate. Za tartar od tune, domaće lignje i miješanu pladanj Belveder na kojem su i škampi, velike kozice i lignje, uz salatu i mineralnu vodu - cijena 67 eura. Tko je za jastoga, kilogram je 94 eura.

VIDEO Turistička patrola u Dajli

Izbor i kvaliteta jela: 46 (do 50 bodova)      
Izbor i ponuda pića: 12 (do 15 bodova)      
Posluga i ljubaznost: 9 (do 10 bodova)      
Dojmovi i prostor: 16 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 4 (do 5 bodova)
Ukupno: 87

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije