Ručali smo u “Puntinu”, restoranu u luci Baška Voda.
Marko Lozić, voditelj, preporučio nam je file lubina u škartocu s mediteranskim povrćem i ražnjiće od kozica. Cijena je po 90 kuna, okus fantastičan. File je na podlozi od povrća, zapečeni su zajedno i sve je iznimno sočno i ukusno.
– Restoran je otvoren prošle godine, počeli smo s radom prošlog svibnja. Imamo restoran, a na katu i kafe bar, pa smo postali mjesto okupljanja. Prilagodili smo se, zimi radimo marende po pristupačnim cijenama: Dolaze domaći ljudi. I sada nudimo dnevna jela po cijeni od 65 kn. Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.
Jelovnik su sastavljali njihovi kuhari, namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača. Iako su se prošle godine tek uhodavali, rastu. Ručkovi su im narasli čak 400 posto.
Sami sebe Lazete!!!