VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Rižoto i biftek bez mane, a za dvjestotinjak kuna

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
04.08.2020.
u 07:00

A rižotu i bifteku koje smo za dvjestotinjak kuna pojeli ja i fotoreporter zaista nije bilo mane. Preporučujemo, a i pohvaljujemo konobara Denisa.

Na samoj obali u gradu Pagu, na sugestiju iz turističke zajednice, posjetili smo restoran Na Tale u vlasništvu obitelji Valentić. Poznat po paškim delicijama, prije svega janjetini, ne zanemaruje ni plodove mora.

– Meni su u ponudi vrlo važne i lignje i rižoti i škampi. Mnogi cijene našu ponudu i vraćaju se. Proteklih godina bilo je puno Nijemaca i Austrijanca, ali ove godine je to ipak manje zbog korone. No, oduvijek su nama najbolji i najčešći gosti Hrvati, koji najviše cijene naše lokalne specijalitete i frišku ribu. Možda nismo najjeftiniji, ali to što imamo puno stalnih gostiju govori mnogo o ponudi i vjerujemo da to potvrđuje našu kvalitetu. I vinom se ponosimo jer surađujemo s domaćim vinarima – rekao nam je vlasnik restorana Frane Valentić zahvaljujući na komplimentima koje smo uputili za dobru spizu.

A rižotu i bifteku koje smo za dvjestotinjak kuna pojeli ja i fotoreporter zaista nije bilo mane. Preporučujemo, a i pohvaljujemo konobara Denisa.

– Jeste li zadovoljni ili da tražim posao u Zagrebu – nasmijao nas je Denis pozirajući s ukusnom hranom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije