u slast!

S njima možete baš svašta. Pripremite jednostavno 'šarena' punjena jaja

punjena jaja
Foto: Thinkstock
18.02.2014.
u 14:41

Jaja punjena s tri različita nadjeva odličan su izbor za svakog gosta

Sastojci:

10 jaja, 150 g maslaca, 1 dl vrhnja, 1 žlica senfa, 1 žlica ajvara, 1/2 vezice nasjeckanog peršina, mješavina začina, papar

Priprema:

1. Jaja skuhati, ostaviti ih da se ohlade te prerezati uzdužno napola i izvaditi žumanjak.

2. U odgovarajućoj posudi pomiješati žumanjak, vrhnje i maslac te začiniti po želji.

3. Pripremljen nadjev podijeliti na tri dijela, u prvi dio dodati senf, u drugi ajvar, a u treći nasjeckani peršin kako bi se dobila ukupno tri nadjeva

4. Polovice bjelanjka poslagati na podlogu za serviranje, slastičarsku vrećicu napuniti nadjevom, pa istiskivati hrpice u svaku šupljinu bjelanjka.

>>Ne bacajte ljuske od jaja! Stavite ih na lice i zasladite kavu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije