Besplatno u VL-u

Spremite se za jesen! Danas veliki modni specijal V Magazina

najava (1)
V Magazin
23.09.2011.
u 11:29

Donosimo i ekskluzivni street style iz Londona, najljepših 100 modnih ulova, sve o tzv. "igla potpetici" i kako na njoj hodati... Sve to i puno, puno više!

Novu modnu sezonu dočekajte spremni uz veliki jesenski specijal V Magazina, koji danas izlazi besplatno u Večernjem listu. Otkrijte nova pravila odijevanja za jesen – koje se nijanse i materijali nose te kako ih kombinirati – naš stilist složio je za vas fantastične stylinge.

Provjerite kako se naša cura s naslovnice Emma Stone opušta kada je pod stresom te zašto je prekinula školovanje sa 15 godina. Doznajte tko je najhladnokrvniji dizajner na svijetu te kojoj su se zvijezdi morale prekrojavati skupocjene haljine Balmaina jer je uvjerena da je za njih prestara. 

Samo za čitatelje V Magazina donosimo opširni street style s londonskog Fashion Weeka, koji je za nas snimila naša suradnica Dunja Lugarić, a čeka vas i modni editorijal naše modne blogerice Ivane Kranjčec. 

Ove je jeseni "igla potpetica" IT komad – u V Magazinu pronađite najzanimljivije modele te doznajte koje se poznate dame nikada ne "uzdižu" na potpetice iznad šest centimetara. Otkrivamo sve o opakim cvjetovima iz Givenchyja, koji su sve samo ne nježni i romantični. 

Otkrijte kako imati pogled od milijun dolara te koje parfeme nikako ne smijete propustiti... Tu su i fantastične lifestyle teme, a ne propustite ni ovotjedni recept naše gastroblogerice Tamare Novaković.

Sve to i puno više pronađite danas u V Magazinu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije