ukrstili kuhače

Tko kuha bolje? Miroslav Škoro ili Vedran Mlikota?

Vedran Mlikota i Miroslav Škoro
Foto: Press foto
1/5
18.03.2014.
u 11:07

Nakon predstave „Čudo u Poskokovoj Dragi“ u kojoj glumi Vedran Mlikota, kolege su se okupili u ugodnom ambijentu prijatelja Ivana Šućura, vlasnika Kavane i restorana Muzej.

Kada se na jednom mjestu nađu Miroslav Škoro i Vedran Mlikota, znamo da smijeh i odlično raspoloženje neće izostati.

Nakon predstave „Čudo u Poskokovoj Dragi“ u kojoj glumi Vedran Mlikota, kolege su se okupili u ugodnom ambijentu prijatelja Ivana Šućura, vlasnika Kavane i restorana Muzej.

S obzirom na to da se Mlikota i Škoro u restoranu više i ne osjećaju kao gosti, odlučili su usavršiti svoje kulinarsko umijeće i pripremljenom večerom oduševili cijelo osoblje restorana. Uz domaću hranu i tradicionalnu kuhinju, ukusne i svježe pripremljene deserte te vrhunska vina i šampanjac, uživanje u večeri bilo je neizbježno.

Foto: Press foto

- U restoran Muzej ne dolazim samo zbog prijateljskog odnosa s vlasnikom, nego i zato što sam siguran kako ću ovdje uživati u domaćoj hrani jednako kao i kod kuće, s osmijehom kaže Miroslav Škoro, čiji novi album izlazi krajem travnja.

- Veselim se novim koncertima i promociji albuma i jedva čekam čuti dojmove fanova – rekao nam je poznati pjevač.

Vedran Mlikota kroz smijeh je izjavio da nakon predstave najradije odlazi u Kavanu na čašicu, ali samo razgovora.

Zbog prirode posla koji radimo, drago mi je što s prijateljima mogu provoditi dosta slobodnog vremena. Često organiziramo druženja, ali najdraži su nam ipak iznenadni posjetti, - izjavio je vlasnik Kavane i restorana Muzej, Ivan Šućur koji u ugostiteljstvu radi već 36 godina.

>>Bratska ljubav Mladena Grdovića i Miroslava Škore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije