Večernji daruje

Večernji list započinje novu, 2016. godinu na najbolji mogući način. Saznajte kako!

living
Foto: VL
1/2
31.12.2015.
u 08:00

Požurite po svoj paket Večernjeg i Livinga u subotu, 2. siječnja jer smo za vas pripremili fantastičan dar!

U novoj godini ostanite informirani čitajući omiljene dnevne novine, maštajte i unesite promjene u život i dom čitajući Living. Pronađite paket Večernjeg i Livinga na kioscima u subotu, 2. siječnja, i oduševite se darom!

Ovog puta uvodimo vas u svijet trendova najljepših interijera kako biste se inspirirali i svoj dom uredili baš kako vi to želite, urbano i drukčije. Zašto ne biste proširili svoje vidike? Ipak je najvažnije da se ugodno osjećamo u svome domu. Donosimo mnoštvo ideja i zanimljivog sadržaja po pristupačnoj cijeni od samo 5 kuna.

Vrijeme blagdana vrijeme je darivanja, zato smo za vas odabrali dar koji ćete dugo pamtiti: Uredite svoj dom jeftino i kreativno uz savjete Jasmine Sarić Čedić. Uključite svoje prijatelje ili obitelj, igrajte se i izradite fantastične dekoracije uz vrlo malo novca. Knjiga kojom vas Večernjak daruje donosi niz zanimljivih ideja kako probuditi kreativca u sebi i kako se sprijateljiti s kistom i ljepilom.

Ne propustite Večernji list u paketu s Livingom u subotu, 2.siječnja, na svim kioscima po pristupačnoj cijeni od 5 kuna. Samo najbrže čekat će poseban dar, knjiga Uredite svoj dom brzo i jeftino autorice Jasmine Sarić Čedić.

Foto: VLm

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:08 01.01.2016.

Ja se ponadao da cete zaposliti pismene novinare koji govore Hrvatskim jezikom, da cete pratiti Hrvatski sport i dogadjaje, da cete angazirati prevodioce i lektore, da cete zabraniti piskaranja o nacionalnim sramotama tipa severina kojic i rozga, a kad ono, nista. To sto sam nabrojao bio bi poklon, bar za nas iz "dijaspore"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije