Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je za skuhati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.
Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati...
Prva stvar koju možete 'nadograditi' je umak od rajčice u kojem se kuhaju. Umjesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre juhe od mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak. Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci dati će posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.
Kako prenosi Punkufer, mađarski kuhari savjetuju i da sačuvate malo slanine za nadjev i pomiješate je sa smjesom mesa i riže. Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji okus je ulje ili namaz s aromom češnjaka - dodajte jednu žlicu u nadjev.
Mladi kuhar otkrio: Ovako se pripremaju prženi krumpirići!
volim češnjak