Moderna kuhinja

Vrhunska kulinarska tehnologija u rukama vrhunskih majstora

Gastronomska ponuda
Claes Bech Poulsen, Wonderful Copenhagen
24.11.2010.
u 17:15

Chef Rendić, jedan od najperspektivnijih kreatora vrhunske hrane u Hrvatskoj prezetirati će pripremu delicija - u nekoliko sljedova - na najnaprednijim uređajima i tehnici za kulinarstvo.

Koliko je vrhunski alat važan u visokoj gastronomiji, pokazat će sutra, u 12 sati, u Klubu gastronomada Marin Rendić kuhar koji u svojem životopisu upisuje i zavidnu praksu iz španjolskog restorana Arzak koji ima tri Michelin zvjezdice (***) i iz trenutačno najboljeg restorana na svijetu Noma u Kopenhagenu gdje je svakodnevno pripremao vrhunske delicije koristeći najnaprednije uređaje i tehnike.

Chef Rendić, jedan od najperspektivnijih kreatora vrhunske hrane u Hrvatskoj, prezetirat će pripremu delicija na najnaprednijim uređajima i tehnici za kulinarstvo. Prezentaciju delicija pratiti će vina kuće Piquentum.

Predstavit će se višenamjenski mikser s bezbroj nastavaka koji ga pretvaraju u stroj za tjesteninu, najmoćniji blender na tržištu koji koristi čak tri oštrice, indukcijsku ploču za kontrolirano kuhanje i prženje (uvjet za kontrolirano upravljanje termikom) te sokovnik – s mnoštvom namjena. Degustatori će predahnut uz kavu spravljenu na vrhunskom caffe aparatu koji je san svih profesionalaca.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
lojtra
18:20 24.11.2010.

Budućnost kulinarske tehnologije također će uskoro zahvatiti globalizacija. U pripremi je stroj za ekspandiranje hrane prethodno komprimirane u Kini. Kad nam ga Ana predstavi postat će \"prihvatljiv\". Inače, obroci koje taj stroj proizvodi dolaze sa slikom prave kave. Točno onakvee kakva je nekad bila :)

MA
makso
14:56 25.11.2010.

nekad su bašće mirisale ne samo po cvijeću, nego i po paradajzu i peršinu, nekad su gostionice \"vonjale\" po janjetini, danas je sve to bez mirisa pa čak i okusa. Uvedite još sva ta čuda tehnike, isključite čovjeka ...fala ne bih, vama u slast, ako tu još uopće ima slasti. Vratite stare dobre recepte, toliko ih je, samo malo prilagodite vremenu, dajte mašti na volju i to je to. Treba, dakako, i novih kreacija, ali bez prenemaganja molim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije