To je grijeh!

Kuhar otkrio zašto u vodu za tjesteninu nikad ne treba dodavati ulje

tjestenina
Foto: Thinkstock
27.04.2017.
u 11:33

Fabio Viviani (38) kaže kako je upotreba masilnova ulja za kuhanje tjestenine nepotrebno trošenje te vrijedne namirnice

Vrhunski kuhar Fabio Viviani (38) iz Chicaga otkrio je zbog čega se u vodu u kojoj se kuha tjestenina ne smije stavljati maslinovo ulje, a to mnogi rade da bi poboljšali okus tjestenine te spriječili njezino lijepljenje.

Kaže kako postoji nešto puno jednostavnije od toga što će spriječiti tjesteninu da se lijepi te da je dodavanje maslinova ulja u vodu čisti grijeh.

– Oni koji to rade trebali bi se sramiti jer je to nepotrebno trošenje vrijedne namirnice – kazao je.

Tvrdi da u vodu za tjesteninu ne treba dodavati ništa, a ona se neće lijepiti ako je miješate.

– Samo je potrebno miješati tjesteninu i tako će se spriječiti da bude ljepljiva. Ne treba dodavati čak ni sol ako se tjestenina služi uz umak u kojem ima dovoljno soli – savjetuje Viviani. 

Komentara 2

DU
Deleted user
14:34 27.04.2017.

Članak je kretenluk dostojan Večernjeg lista.

Avatar commentator
commentator
20:48 27.04.2017.

Grijeh je izjaviti da je nešto tako banalno grijeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije