Recept:

Za prste polizati: Turnedo a la Prestige

biftek
Thinkstock
28.02.2014.
u 14:20

Biftek kratko peći na žaru ili na vrelu ulju, a povrće skuhati na pari.

POTREBNO:

2 x 150 g bifteka

Za varivo:

30 g cvjetače

30 g brokule

30 g mrkve

30 g prženih krumpirića

Za umak:

20 g vrganja,

20 g lisičarki,

30 g guščje jetre

10 g šparoga

10 g suhih brusnica

1 dl španjolskog umaka

malo bijelog vina

PRIPREMA: Biftek kratko peći na žaru ili na vrelu ulju, a povrće skuhati na pari. Pripremiti umak od gore navedenih sastojaka. Vrganje i lisičarke pržiti na maslinovu ulju. Zatim dodati pečena guščja jetra i šparoge (ako se koriste svježe, treba ih skuhati), malo vina, španjolski umak, i na kraju suhe brusnice.

>>Jednostavna, a tako elegantna: Juha od rikule i račića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije