Kako skuhati tradicionalnu sarmu, pripremiti tripice ili pak domaće kobasice? Kako napraviti razne mesne delicije, orehnjaču, fritule ili rafiole? Znate li što je zelena sarma? Večernjak vam u utorak, srijedu i četvrtak donosi odgovore na sva ta i još mnogo drugih pitanja. U trodijelnom prilogu Narodna zimska kuharica doznat ćete koja su jela odlična za imunitet, a koji će vam recepti, prema pričama naših baka, osigurati dugovječnost.
Pronaći ćete recepte slastica s nostalgičnim mirisima i okusima od sjevera do juga, a naučit ćete i kako se rade kulen, domaće kobasice i sudžuk.
U utorak ne propustite prvi dio trodijelne kuharice u kojoj donosimo najbolje za vaš džep i stol. Jedinstveni, starinski recepti za arambašiće, japrak, sarmu...
U srijedu vam darujemo drugi dio Zimske narodne kuharice s receptima za tradicionalne kolače i delicije - fritule, orehnjače, rafiole i mnoge druge kolače.
U četvrtak dolazi i treći dio kuharice s receptima za zdravlje i imunitet – grah, slanutak, leća... a za Martinje i mesne delicije na dekagrame.
Od utorka ne propustite trodijelnu Zimsku narodnu kuharicu na dar svim čitateljima Večernjaka!