Narodna zimska kuharica

Dar uz Večernjak – trodijelna Zimska narodna kuharica

Zimska narodna kuharica
Foto: VL
1/5
07.11.2016.
u 09:04

Ne propustite trodijelni prilog na dar svim čitateljima Večernjaka u utorak, srijedu i četvrtak

Kako skuhati tradicionalnu sarmu, pripremiti tripice ili pak domaće kobasice? Kako napraviti razne mesne delicije, orehnjaču, fritule ili rafiole? Znate li što je zelena sarma? Večernjak vam u utorak, srijedu i četvrtak donosi odgovore na sva ta i još mnogo drugih pitanja. U trodijelnom prilogu Narodna zimska kuharica doznat ćete koja su jela odlična za imunitet, a koji će vam recepti, prema pričama naših baka, osigurati dugovječnost.

Pronaći ćete recepte slastica s nostalgičnim mirisima i okusima od sjevera do juga, a naučit ćete i kako se rade kulen, domaće kobasice i sudžuk.

U utorak ne propustite prvi dio trodijelne kuharice u kojoj donosimo najbolje za vaš džep i stol. Jedinstveni, starinski recepti za arambašiće, japrak, sarmu...

U srijedu vam darujemo drugi dio Zimske narodne kuharice s receptima za tradicionalne kolače i delicije - fritule, orehnjače, rafiole i mnoge druge kolače.

U četvrtak dolazi i treći dio kuharice s receptima za zdravlje i imunitet – grah, slanutak, leća... a za Martinje i mesne delicije na dekagrame.

Od utorka ne propustite trodijelnu Zimsku narodnu kuharicu na dar svim čitateljima Večernjaka!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije