TVRDI EL MUNDO:

Braća Mamić će pomoći Mandži da prijeđe u Barcelonu?

Mandžukić Mamić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.05.2014.
u 16:51

– Braća Mamić kontroliraju čitav hrvatski nogomet i imaju blizak odnos s čelnicima Barcelone – navodi El Mundo i napominje da Mandžo ne bi imao ništa protiv dolaska u španjolskog doprvaka

Mario Mandžukić je, po svemu sudeći, Bayernova prošlost, a najvažnije je pitanje gdje će hrvatski napadač nastaviti karijeru. Spominjalo se da je blizu Chelseaja, no katalonski dnevnik El Mundo Deportivo navodi da bi mogao završiti u Barceloni.

Poveznica za to su Zdravko i Zoran Mamić koji su nedavno prodali Alena Halilovića.

– Braća Mamić kontroliraju čitavi hrvatski nogomet imaju blizak odnos s čelnicima Barcelone – navodi El Mundo i napominje da Mandžo ne bi imao ništa protiv dolaska u španjolskog doprvaka.

O svemu se oglasio i Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković.

– Ne mogu ništa reći jer nemam nikakve službene informacije iz Bayerna. Mislim da je bolje ne komentirati slučaj dok se ne sastanem s ljudima iz kluba – rekao je Cvjetković.

>> Bild otkrio: Evo zbog čega je Guardiola izbacio Mandžukića!

Komentara 13

ST
stranicovek
20:45 19.05.2014.

volio bih vidjeti naslov "Braca Mamic pomazu ugrozenima u poplavama sa desecima tisuca eura I drugom pomoci, Sukeru gde si sada sto te nema.

NN
nuno.nuno.182940
07:43 20.05.2014.

Svuda samo ne tamo. Nije tip igraća za Barcelonu.

DU
Deleted user
20:03 19.05.2014.

Braća Mamić kontroliraju čitavi hrvatski nogomet. Pazi ovo objavila neka novina, a nije Slobodna Dalmacija. Nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije