Problemi za Simeonea

Veliki šok za Atletico! Uoči Barcelone ozlijedio se Diego Costa

'Atletico Madrid\'s Diego Costa celebrates his goal during their Spanish first division soccer match against Real Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid September 28, 2013.    REUTERS/Juan Medi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.04.2014.
u 10:07

Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za Atletico. Ove sezone postigao je čak 33 pogotka, a od toga sedam u Ligi prvaka u samo pet utakmica

Šokantne vijesti stigle su za navijače Atletico Madrida nakon jučerašnjeg treninga. Naime, njihov najbolji igrač Diego Costa zbog ozljede lijevog koljena morao je ranije napustiti trening, a da stvar bude gora, Atletico danas igra jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. U četvrtfinalu Lige prvaka gostuje u Barceloni!

- Morao je ranije otići s treninga i to svakako nije dobra vijest za nas. Teško je vjerovati da će biti spreman, no čekat ćemo do samog početka utakmice. Ostalo je još dosta sati i minuta pa ćemo se nadati do samog kraja, rekao je trener Diego Simeone.

Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za Atletico. Ove sezone postigao je čak 33 pogotka, a od toga sedam u Ligi prvaka u samo pet utakmica.

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
11:00 01.04.2014.

Sigurno prelazi u Barcelonu pa nije lud da igra protiv svojih

Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
11:02 01.04.2014.

...da nije aprilili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije