Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJETE U DUŠI

Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: 'To je ono što me pokreće'

Beograd: Na snimanje emisije Ami G Show stigla i Alka Vuica
Foto: Antonio Ahel
1/11
04.07.2024.
u 15:00

Dijete sam u duši i volim život, volim ljude. Volim kada se zabavljamo i veselimo životu. To je ono što me pokreće bez obzira što sam naravno i depresivna i tužna jer sam pjesnikinja, ali nosim tu životnu radost i uvijek ću je nositi i širiti gdje god mogu, rekla je Alka

Alka Vuica ovih je dana sudjelovala u Rovinju na manifestaciji  "Noć zvijezda, mode i kulture'', a za In Magazin otkrila je koji je njen recept za borbu protiv depresije i tuge.

- Dijete sam u duši i volim život, volim ljude. Volim kada se zabavljamo i veselimo životu. To je ono što me pokreće bez obzira što sam naravno i depresivna i tužna jer sam pjesnikinja, ali nosim tu životnu radost i uvijek ću je nositi i širiti gdje god mogu, rekla je Alka. 
Slično je kazao i vječni mladić Vlado Kalember, koji je u travnju proslavio 71. rođendan, no nastupa s jednakim žarom kao i prije 40 godina. 

- Ja sam cijeli život na godišnjem jer se meni hobi pretvorio u profesiju i ja bih svirao i da me plate, a zamisli, plate me, pa di bolje, rekao je Vlado. 

Podsjetimo, Alka Vuica nedavno je dala veliki intervju za Ekran Večernjeg lista, gdje je govorila o bivšim ljubavima, i činjenici kako je na početku karijere bila fatalni tip. 

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju 

Beograd: Na snimanje emisije Ami G Show stigla i Alka Vuica
1/119

- Ja uopće nisam bila svjesna sebe i jako sam se napatila zbog ljubavi. Glupo mi je kad kažu da sam bila fatalna, jer uopće ne znam kome sam bila fatalna??? Bila sam zgodna i slobodoumna, što je jednom Bajaga rekao, i prilično drčna. Muškarci su me se plašili, jer nisam nikad bila tip neke šmizle koja cmolji i sluša bespogovorno. Bila sam i ostala ratnica. Mene je uvijek trebalo ukrotiti i umiriti da bih se predala, rekla je Alka. 

Inače, Vuica je sve do 1992. bila prvenstveno autorica tekstova mnogobrojnih hitova na domaćoj glazbenoj sceni, a onda joj se sve otvorilo. 

- Pjesma "Laži me" jedna je od rijetkih koja je nastala stvarno kao da je diktirana. U Umagu sam je napisala usred noći i ustala sam da ju zapišem, hvala Bogu jer pjesme ti pobjegnu, baš mi je došla negdje oko 2 ujutro. Prvo je tekst došao, kasnije sam na taj tekst napravila glazbu. I nisam odmah imala refren, tek je, mislim, drugi dan došao. Znači, dogodila mi se "Laži me". Baš kao da mi ju je netko poklonio iz svemira, i fakat mi ju je poklonio, jer je to pjesma koja mi je promijenila život, koja mi je kupila auto, kuću, stan, mislim omogućila mi bunde.

VEZANI ČLANCI: 

Sve, sve mi je omogućila ta pjesma, to mi je ono moje najuspješnije dijete. Znači ja sam u travnju izdala pjesmu "Laži me", pa u listopadu na Zadarskom festivalu otpjevala "Otkad te nema", a onda sam negdje u siječnju ili veljači '94. zakucala s "Ej šta mi radiš". Znači tri hita jedan za drugim. I tako je krenulo, rekla je Alka. 

VIDEO: Baby Lasagna na rođendanu Večernjeg lista: 'Ime vašeg glavnog urednika sam imao na ispitu'

 

Ključne riječi

Komentara 2

ŽE
Željan
15:56 04.07.2024.

I meni opće ne izgleda mladoliko, babac-100 godina

RE
RevizorNovinarstva
15:13 04.07.2024.

Meni uopče ne izgleda mladoliko unatoć silnom zatezanju lica. A bojim se da kad skine šminku ni ona sama u to ne vjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije