u centru pozornosti

Angelina i Brad na premijeri filma 'Tree of life' u Cannesu

cannes (1)
Foto: PA/Pixsell
1/8
17.05.2011.
u 09:11

Brad Pitt u novom filmu redatelja Terrenca Malicka uz Seana Penna ima glavnu ulogu.

Na jučerašnjoj premijeri novog filma američkog redatelja Terrencea Malicka "Tree of life" u Cannesu crvenim tepihom prošetao se i najpopularniji američki par Angelina Jolie i Brad Pitt. Sva pažnja okupljenih novinara i fotografa bila je usmjerena na zaljubljeni par što nikako nije godilo pjevačici Gwen Stefani kojoj nije pomogao ni duboki dekolte da bude u središtu pozornosti.

Inače, Brad u najnovijoj Malickovoj filmskoj filozofiji ima glavnu ulogu. Ponosna Angelina u glamuroznoj večernjoj haljini Ateliera Versace jučer je svima dala do znanja da ona i Brad svakog dana sve bolje funkcioniraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije