večera za 5

Filip osvojio svega 33 boda, Irena se jedva oporavila: 'Šok je bio veliki'

Foto: RTL
1/9
14.02.2024.
u 19:00

"Iskreno, u predjelu mi je falio umak, a patlidžani su bili pregorki", objasnila je Silvana svoju osmicu. Devet bodova dobio je Filip od Štefice jer nije ogulio patlidžan te od Irene jer nije prebrodila svoje šokove zbog pauka. Najstroži je ponovno bio Gabrijel - osvojio je sedam bodova.

Vlasnik fitness centra, Filip Forjan, ugostio je protukandidate trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Ugostio ih je u svom domu u Bjelovaru, a za svoju večeru dobio je 33 boda. "Iskreno, u predjelu mi je falio umak, a patlidžani su bili pregorki", objasnila je Silvana svoju osmicu. Devet bodova dobio je Filip od Štefice jer nije ogulio patlidžan te od Irene jer nije prebrodila svoje šokove zbog pauka. Najstroži je ponovno bio Gabrijel - osvojio je sedam bodova.

Pripravu večere Filip je počeo glavnim jelom, koje je nazvao 'Mljeveni sendvič'. "Definitivno će u tome biti mljeveno meso, a sad, na koji način pripremljeno - to ćemo vidjeti", izjavio je Gabrijel. Filip je otkrio da je jelo jednostavno i ukusno, baš onako kako voli. Jednostavni patlidžani punjeni mljevenim mesom spremljeni su kao glavno jelo, a potom je uslijedilo predjelo 'Vrolani bumber'. "Nemam ideje o čemu bi se moglo raditi, nešto motano", pretpostavio je Gabrijel. Filip je spravio rolanu pureću šunku, a potom se bacio na pripravu deserta. 'Busu lopta' bila je posljednje čega se Filip prihvatio. "Pravi naziv deserta je cheesecake", objasnio je Filip. Nakon priprave deserta, pripremio se domaćin na doček gostiju.

Dočekao ih je prigodnim domaćim aperitivima - likerima od kupine i višnje te orahovac. "Filip je na aperitivu bio bez treme", ocijenio je domaćica Gabrijel. "Aperitiv je bio dovoljno jak i sladak", komentirala je Silvana. Nakon zdravice, ekipa se bacila na 'Vrolani bumber' - rolanu puretinu. "Bilo je malo pusto, iako je imao dobru viziju", komentirao je Gabrijel. "Predjelo nije bilo prejednostavno, trebalo je to sve nasjeckati i pripremiti", dodala je Štefica. Silvana i Irena bile su otvorene u svojim kritikama, a potom - 'boom'. Filip je, naime, ispod stola smjestio balone pa je ekipa krenula slučajno probijati balone nogama. Domaćinova spačka nije sve goste jednako oduševila - 'Neke stvari određenim ljudima smetaju', komentirala je incident s balonima Irena.

Uslijedilo je, nakon predjela i spačke, glavno jelo. 'Mljeveni sendvič' iznenadio je ekipu. "Nikako mi se nije svidjelo kako je to na tanjuru izgledalo", komentirao je Gabrijel. Povela se rasprava i oko kruha te gorkih patlidžana. "Nije ga posolio", jasna je bila Silvana detektirajući problem oko patlidžana. "Nije bilo ukusno, nikako", zaključio je Gabrijel.

Desert je posljednji stigao pred ekipu - cheesecake. "Izgled deserta je bio običan, kao da je nešto nedostajalo", komentirala je Irena. "U Filipovom kolaču se dosta osjetio sir i kiselost, no to je samo moj ukus", objasnio je Gabrijel. Složila se i Silvana: 'Prevladavala je kiselkastost, ali meni je odgovaralo".

Iznenađenje je sadržavalo spačke pa je Ireni pauk završio na ramenu. "Bilo mi je jako teško sabrati se i vratiti se na stol, šok je bio veliki", ispričala je poslije Irena. Uz smijeh i zabavu ekipa je dobila i prigodne poklone, a potom je uslijedio trening za kraj. Ekipa je odradila čučnjeve, a potom se vesela večer privela kraju.

VIDEO Atmosfera na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije