ROCK KONCERT

Goran Bare i Majke 2. travnja nastupaju u klubu Jabuka

bare
Nel Pavletić/Pixsell
29.03.2011.
u 12:15

Iza Bareta i njegova benda su godine rock’n’roll života koje su, srećom, ipak uspjeli preživjeti i danas zvuče bolje i svježije nego ikad u posljednjem desetljeću

Nakon mnogo godina jedan od najkarizmatičnijih frontmana ovih prostora i njegov slavni bend vraćaju se na pozornicu najpoznatijeg zagrebačkog rock kluba. Goran Bare, praćen novom postavom Majki, odsvirat će u Jabuci u subotu, 2. travnja nesumnjivo još jedan koncert za pamćenje.

Iza Bareta i njegova benda su godine rock’n’roll života koje su, srećom, ipak uspjeli preživjeti i danas zvuče bolje i svježije nego ikad u posljednjem desetljeću. U eter je nedavno pušten njihov novi singl “Teške boje” koji će u Jabuci pokazati da se može ravnopravno nositi s najsvjetlijim trenucima njihove karijere poput “Budi ponosan”, “Vrijeme je da se krene”, “Iz sve snage”, “Ja sam budućnost”, “Mršavi pas” ili “Mene ne zanima”.

Vrata Jabuke u subotu se otvaraju u 21, a početak koncerta najavljen je za 22 sata.

Ključne riječi

Komentara 3

JB
Juda ben Tudum
19:15 29.03.2011.

oce bare sta pjevati o holokaustu?

PG
praseca gripa
00:31 30.03.2011.

Srava i uzas!

OB
-obrisani-
20:41 30.03.2011.

evo uzora mladih esdepeovaca pocinje kampanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije