MASTERCHEF

Lara za Dominika izabrala brizle: 'Na tren mi se uopće nije sviđalo, ali uspio sam se sabrati'

Foto: Nova TV
1/6
13.11.2023.
u 23:10

Lara je prvo namirnice izabrala za sebe, a zatim i ostalim kandidatima. Za sebe je kao glavnu namirnicu izabrala lubina, pancetu i sir, a potom je komentirala da je ipak trebala odabrati nešto drugo. No, povratka više nije bilo.

Tri izbora u kojima je svaki sadržavao tri glavne namirnice, odnosno one koje moraju dominirati pripremljenim jelom, imala je Lara kao pobjednica izazova. Prvo zvono skrivalo je lubin, pancetu i zagrebački sir, drugo zvono - cvjetaču, vaniliju i vrhnje za šlag, a ispod trećeg se zvona skrivala kava, kruška i teleća brizla. 

Lara je prvo namirnice izabrala za sebe, a zatim i ostalim kandidatima. Za sebe je kao glavnu namirnicu izabrala lubina, pancetu i sir, a potom je komentirala da je ipak trebala odabrati nešto drugo. No, povratka više nije bilo. „Mislim da sam svima dobro dodijelila, osim sebi“, zaključila je Lara. 

VEZANI ČLANCI

Brizle je dodijelila Manuelu, Antoniji, Josipu, Dominiku i Petru, a kombinaciju namirnica s cvjetačom – Sari, Ivani, Ana-Mariji, Gaiji i Luki. Nije svim kandidatima najbolje sjela raspodjela namirnica. „Mislio sam da ću dobiti cvjetaču, ali došli smo svi pomicati granice. Na tren mi se to uopće nije sviđalo i rolete su mi pale dolje, ali uspio sam se sabrati, smiriti i osmislio sam jelo“, kazao je Dominik. „Idem napraviti malo toplo jelo okrepljujuće za dušu. Nadam se da ću uspjeti“, komentirao je Petar koji se i nadao da će dobiti brizle.

Uz glavne namirnice, natjecatelji su dobili priliku uzeti i šest namirnica iz dućana. Manuel će s brizlama raditi slatko jelo, dok će ih Petar pržiti na tavi… No što će svaki kandidati donijeti žiriju na kraju ostaje nam doznati u sljedećem nastavku MasterChefa.

VIDEO Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima: 'Ja to maknem, a to je ubiti bila njihova himna'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije