Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan gubitak

Nina Badrić emotivnom se objavom prisjetila voljene osobe: 'Nedostaješ mi, sve je bilo lakše s tobom'

Foto: Nina Badrić/Instagram
1/6
19.03.2024.
u 20:00

Pjevačičin otac preminuo je od posljedica srčanog udara 2014. godine, a Badrić često objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama, te ga se tako prisjeća

Hrvatska glazbena diva Nina Badrić (51) na Instagram storyju je objavila fotografiju svog oca Sime povodom Dana očeva. Nina je oca izgubila od posljedica srčanog udara 2014. godine, a pjevačica ga se nerijetko voli prisjetiti na društvenim platformama. U najnovijoj objavi otac spremno pozira za fotografiju dok u ruci drži životinjski povodac.

- Nedostaješ mi za sve što život nosi. Sve je lakše bilo s tobom. Volim te tata - u emotivnom obraćanju napisala je pjevačica i misao zapečatila srcem. Badrić nerijetko govori o posljedicama koje je očev odlazak ostavio na nju, a prilikom prošlogodišnjeg Dana očeva se detaljno osvrnula na njegov gubitak, te koliko ju je obilježio.

VEZANI ČLANCI:

 

 

- Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti. - emotivno je pisala Badrić

Galerija: Jelena Rozga održala koncert u Zadru

1/26

- Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti. - emotivno je pisala Badrić. 

Pjevačica se posljednjih dana provodi na odmoru u poznatom švicarskom zimovalištu St. Moritz otkud objavljuje predivne fotografije planinskih masiva i proplanaka prekrivenih snijegom. Pritom pozornost izaziva novim izgledom, odjevena u sivu dolčevita vestu koja posebno ističe njezinu smeđu kratku frizuru.  Nedavno je promijenila frizuru i time iznenadila svoje obožavatelje koji su zaključili da pjevačici ova promjena odlično stoji. 

Podsjećamo, Badrić se u fokusu javnosti pronašla i nakon posljednjeg izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je njezinu pjesmu "Ako kažeš da me ne voliš" izveo pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić ToMa. Nakon nastupa ToMa se javio na društvenim mrežama te tim putem ispričao autorici pjesme -  Samo za vas nastupa Nino Badrić. Nina, oprosti - napisao je, a u komentarima mu se javila i Nina. "To je taj osmijeh", napisala je Nina te dodala nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. 

Video: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije